TalentTech: Connectant el Talent en IA i Big Data

El pròxim 19 de juny es celebrarà la jornada “TalentTech: Connectant el Talent en IA i Big Data”, organitzada per CIDA en col·laboració amb el programa Districte Talent.  

TalentTech és una oportunitat única per a connectar a empreses que es troben en recerca de talent especialitzat en Intel·ligència Artificial i Big Data, amb centres educatius de la Comunitat Valenciana que imparteixen el curs d’especialització en IA i BD. La jornada reuneix representants d’empreses, professors de centres de la família d’informàtica i comunicacions, prospectors/es de Formació Professional de la Comunitat Valenciana i assessors/es del CIDA. Junts, explorarem les possibilitats de col·laboració i crearem sinergies per a impulsar el desenvolupament i la innovació al camp de la IA i el Big Data.  

El programa de la jornada està dissenyat per a oferir una experiència enriquidora per a tots els participants.  

Una de les parts més emocionants de TalentTech serà la dinàmica de grups, on els participants tindran l’oportunitat de connectar-se i interactuar activament. Aquesta activitat fomentarà la col·laboració entre els representants de les empreses i els professors dels centres educatius, i obrirà el camí per a futures aliances estratègiques.  

Per a culminar aquesta jornada d’intercanvi de coneixements i networking, hem reservat un espai de café on podran establir contactes, compartir experiències i explorar possibles oportunitats de col·laboració.

Per a registrar-se en la jornada:  

Empreses.  

Centres educatius que imparteixen el cursos d’especialització de IA i Big data.  

No perda aquesta valuosa oportunitat de participar en TalentTech: Connectant el Talent en IA i Big Data. Les places són limitades, per la qual cosa li recomanem que reserve el seu lloc al més prompte possible.