11 de maig: I Jornada de IoT per a la F.P.: casos i usos pràctics e l’aula.

Aquest esdeveniment està dirigit al professorat de Formació Professional de la Comunitat Valenciana de qualsevol Família Professional, proposat per la Direcció General d’F.P., en col·laboració amb Districte digital i organitzat per CIDA. L’objectiu de la jornada és acostar les tecnologies emergents, en aquest cas “Internet de les Coses”(IoT) a les diferents Famílies Professionals, així com afavorir l’intercanvi d’experiències i sinergies entre el professorat de F.P. i empreses del sector tecnològic.

Des del Centre d’Innovació Digital Avançat (CIDA) coordinarem les activitats d’aquesta jornada amb l’afany de posar en contacte les empreses i els centres educatius i així donar visibilitat a l’enorme potencial que es troba en la Formació Professional per a cobrir les necessitats dels diferents sectors productius.

On?

Districte Digital, Edifici 1, Saló de cristall (planta 2)

https://www.google.es/maps/place/Distrito+Digital+CV+Edificio+1/@38.3083565,-0.5282977,18.48z/data=!4m5!3m4!1s0xd624b00909f4129:0xb249936beb9ad839!8m2!3d38.3084295!4d-0.5276547

Objectius I Jornades de IoT per a la F.P.

  • Acostar les noves tecnologies, en aquest cas “Internet de les Coses” a les Famílies Professionals.
  • Exposar casos d’ús en el camp de IoT, en diferents sectors productius.
  • Demostrar aplicacions pràctiques sobre sensors, IoT, xarxes de pròxima generació.
  • Promoure la realització de projectes innovadors en els centres de F.P. de diferents Famílies Profesionals que estiguen relacionats amb sensors, IoT, Xarxes de Pròxima Generació, etc.
  • Afavorir l’intercanvi d’experiències i sinergies entre el professorat de F.P. i empreses del sector tecnològic.

Qué professorat pot participar en les I Jornades de IoT per a la F.P.?

I Jornades de IoT per a la F.P. està dirigit a professorat de Formació Professional de qualsevol especialitat que tinga interès d’aplicar sensórica i Internet de les Coses a la seua aula i vulga conèixer exemples pràctics realitzats en altres centres de la Comunitat Valenciana.
I Jornades de IoT per a la F.P. cerca generar projectes innovadors i emprenedors entre centres educatius i empreses del sector tecnològic.

Programa I Jornades de IoT per a la F.P.

Enllaç al programa

Inscriu-te en: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10210350&usuario=formacion&idioma=va

Organitzen:

Empreses participants: