RetODS Innovation Day

Per què RetODS Innovation Day?

Aquest esdeveniment va dirigit a l’alumnat de Formació Professional de la Comunitat Valenciana que participa en el programa Innovatec proposat i coordinat per la Direcció General d’FP, en col·laboració amb Districte Digital i dinamitzat pel CIDA. L’objectiu de la jornada és que les empreses líders en el sector tecnològic i digital proposen a l’alumnat d’FP de diferents Famílies Professionals, alguns dels reptes amb els quals es trobaran en el seu entorn laboral de manera immediata. Aquests Reptes estan enllaçats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Tant professorat com especialistes professionals del sector tecnològic més avançat de les empreses treballaran mà a mà per a proposar solucions que no sols estimulen la creativitat, sinó que permeten descobrir el talent que ofereix l’FP més moderna i innovadora.

Des del Centre d’Innovació Digital Avançat coordinarem les activitats d’aquesta jornada amb l’afany de posar en contacte les empreses i els centres d’FP i donar visibilitat a l’enorme potencial que es troba en aquesta formació per a cobrir les necessitats dels diferents sectors professionals.

Objectius de RetODS Innovation Day

  • Familiaritzar-se amb l’agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  • Sensibilitzar sobre les oportunitats d’emprenedoria basada en les necessitats de les empreses i reptes socials.
  • Descobrir el talent de l’alumnat d’FP en una competició per equips.
  • Usar de manera col·laborativa i amb metodologies learning-by-doing l’esperit d’emprenedoria com una de les competències clau per al desenvolupamente professional de l’alumnat.
  • Descobrir solucions a les problemàtiques socials, mediambientals i econòmiques que milloren el futur de la societat.
  • Crear solucions amb potencial de convertir-se en un projecte social real.

Quin alumnat pot participar en RetODS Innovation Day?

RetODS Innovation Day està dirigit a alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior de la Comunitat Valenciana i que estiguen treballant amb metodologies actives dins del programa Innovatec.

Es treballarà per grups d’alumnat de diferents famílies professionals i diferents centres d’FP de la Comunitat Valenciana per a donar respostes innovadores, creatives i enginyoses a alguns dels reptes plantejats per empreses de Districte Digital.

RetODS Innovation Day cerca generar projectes innovadors i emprenedors amb enorme impacte social, així com sensibilitzar a l’alumnat sobre les oportunitats de l’emprenedoria basada en les necessitats de les empreses i reptes socials.

Programa de RetODS Innovation Day.

Premis de RetODS Innovation Day.

Els participants rebran un obsequi per part de l’organització.

A més, els equips que plantegen la millor solució a cada repte obtindran un premi.

Organitzen

Empreses participants