Professorat d’FP connectat a través de la IoT

L’11 de maig va tenir lloc la I Jornada d’Internet de les Coses (IoT) per a professorat d’FP en Districte Digital, organitzada per CIDA.
La jornada tenia com a objectiu principal afavorir l’intercanvi d’experiències i establir sinergies entre el professorat i les empreses del sector.

A la mateixa van assistir 120 professors de Formació Professional de 12 Famílies professionals, i de més de 30 centres educatius de les tres províncies. Es pretenia donar a conèixer les noves tendències en Internet de les Coses (IoT), a través de les empreses, les quals van participar un total de 15 i dels propis centres educatius, perquè el professorat i alumnat amplie els seus coneixements i competències digitals.

Va haver-hi una zona annexa amb estands on 7 centres educatius i 6 empreses van mostrar l’aplicació de la tecnologia IoT, mitjançant maquetes i exposicions diverses. Així mateix, va haver-hi una zona de Networking, on els assistents van poder ampliar informació, resoldre dubtes i crear o actualitzar contactes.

Va ser una experiència molt gratificant i motivadora que esperem es torne a repetir en noves edicions amb major participació, si cap.

XARRES EMPRESES:

CASOS PRÀCTICS EN CENTRES:

Un estupend treball que segur repetirem en futures edicions, ampliant el nombre de participants tant a nivell educatiu com professional, que demostra l’enorme talent que es troba en la nostra Formació Professional.

En finalitzar l’esdeveniment, es va fer una enquesta de satisfacció entre el professorat participant amb resultats molt positius que ens animen a repetir l’experiència.