Projecte Erasmus+ Centre d’Excel·lència Professional (CoVE)

Des del Centre d’Innovació Digital Avançat (CIDA) s’ha realitzat una proposta de projecte dins de la convocatòria Erasmus+ de la Unió Europea.
L’objectiu general de la convocatòria és donar suport a la creació i el desenvolupament de plataformes de cooperació transnacional de Centres d’Excel·lència Professional (CoVE) per a connectar a Centres que operen en un determinat context local a escala europea.
Agruparan centres que comparteixen un interés comú en sectors o oficis específics i desenvolupen junts enfocaments innovadors per a abordar reptes socials, tecnològics i econòmics, com són el canvi climàtic, digitalització, intel·ligència artificial, objectius de desenvolupament sostenible, etc.
La proposta del CIDA tracta de desenvolupar una plataforma internacional que desenvolupe la creació d’un observatori de tecnologies innovadores en digitalització en les famílies professionals, dins de la Formació Professional en la comunitat Valenciana i a nivell europeu.