Enganxatic: Programa de millora de la competència digital docent

     Un pla de millora de la competència digital dirigit al professorat d'FP i per a totes les Famílies Professionals que t'iniciarà en la transformació digital en la qual es troben immersos els sectors professionals.

     Aquest pla recull unes accions de caràcter motivacional que generen la inquietud i l'interés a conéixer aquestes tecnologies, i promoguen la seua utilització  i aplicació a l'aula, augmentant la cultura tecnològica i digital del professorat de formació professional.

     El programa Enganxatic, vol facilitar-te el coneixement de diverses tecnologies emergents i les seues aplicacions en cadascuna de les famílies professionals que formen la nostra Formació Professional. Una aproximació motivadora que facilite la millora de la competència digital dels docents i que permeta la seua incorporació en l'aprenentatge dels alumnes millorant les seues competències tècniques i transversals.

     Comprén 18 accions formatives que abasten a totes les famílies professionals existents en la comunitat, que permet l'accés a tots els professors que imparteixen FP, independentment de la família professional en la qual es troben. El programa Enganxatic està dirigit a tots els docents d'FP, independentment del caràcter tecnològic o no de la seua família professional, afavorint la millora en el coneixement i la competència digital orientada a la seua família professional.

     Els cursos s'impartiran el mes de juny i el període d'inscripció en CEFIREs va des del 4 al 23 de maig de 2021. La confirmació serà fins al 27 de maig de 2021. Aquest programa es complementarà amb el Competic N1 (que s'impartirà el mes de juliol) de continguts dirigits a la utilització de la tecnologia aplicada a l'aula i que generaran un coneixement intermedi de la tecnologia que permeta l'ús de la mateixa de manera independent. Pots apuntar-te a l'Engantxatic a través del següent llistat: