Aneu a la barra d'eines

Cursos en línia per a formació del professorat de Formació Professional des del Ministeri d’Educació

Resolució de 8 de març de 2021, de la Secretaria General de Formació Professional, per la qual es concedeixen places per a la realització de cursos en línia per a la formació del professorat que imparteix ensenyaments de Formació Professional.

El Ministeri d'Educació i Formació Professional, a través de la Fundació EOI, F.S.P., en la seua qualitat de Centre de Referència Nacional en Comerç Electrònic i Màrqueting Digital per a la FP organitzen un curs de formació destinat a la preparació de professors de Formació Professional amb atribució docent per a impartir els cursos d'especialització de Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació, establit pel Reial decret 479/2020, de 7 d'abril, i de Ciberseguretat en entorns de les tecnologies d'operació establit pel Reial decret 478/2020, de 7 d'abril.

Pots consultar tota la informació en  https://www.todofp.es/comunes/noticias/2021/cursos-linea-formacion-profesorado.html