BENVINGUTS Al CURS 2021/2022

Estimades famílies,

Des de hui s’inicia el curs 2021/2022, per al qual existeixen xicotetes novetats de les quals vos informarem quan arriben instruccions oficials per a la modificació del pla de contingència, el qual penjarem en aquesta mateixa web per a la seua consulta.

Volem donar una calorosa benvinguda a les famílies de 3 anys, i recordar-los que a partir de hui el servei Web Família estarà actiu per a vosaltres també. En cas que tingueu problemes d’accés, escriviu un email al col·legi a l’adreça 46007517@gva.es i ens indiqueu les vostres dades i adreça d’email perquè el puguem revisar. Els primers dies de setembre els necessitem per a organitzar-nos a nivell de centre i és més dificil atendre-vos presencialment, donat que mantenim moltes reunions.

Les famílies de 1r i 2n de primària rebreu en breu, segurament demà o despús-demà, un missatge a través de Web Família per a citar-vos a recollir el xec llibre. De tota manera, també avisarem a través de Telegram i aquesta mateixa web. No tingueu pressa per recollir els llibres en la llibreria, perquè no els començaran durant els primers dies. Si alguna família té previst realitzar algun viatge durant principis de setembre, que li ho comunique al seu tutor/tutora per Web Família.

Us deixem uns recordatoris molt importants de cara a l’inici de curs:

  • L’horari lectiu durant el mes de setembre és de 9 a 13 hores.
  • L’horari de menjador és de 13 a 15 hores, encara que a partir de les 14:30 ja es pot recollir a l’alumnat perquè per a aqueixa hora ja han acabat tots de menjar.
  • AL SETEMBRE NO HI HA EXTRAESCOLARS a la vesprada.
  • Si alguna família necessita sol·licitar plaça de menjador, pot fer-ho fins al dilluns 6 de setembre a través del full d’inscripció que podeu descarregar en aquest ENLLAÇ. Quan la descarregueu, l’empleneu, la guardeu i a través del vostre correu electrònic li la feu arribar a l’encarregada (Maribel) a l’adreça de correu comedorcervantes@gmail.com
  • Les activitats extraescolars que es duen a terme d’octubre a maig s’organitzaran i donaran a conéixer per a poder apuntar-se del 20 al 28 de setembre. Us informarem de les condicions per a fer ús de tals activitats el dia 20, quan publiquem les extraescolars oferides.
  • Si existeix alguna condició urgent de la qual el centre haja de ser coneixedor (canvis en situacions familiars, al·lèrgies, etc), per favor, comuniqueu-ho a la menor brevetat possible per Web Família als tutors, encara que no hagen començat les classes.

Us desitgem un curs feliç i sense incidències.

L’equip docent del CEIP Cervantes.