SOL·LICITUD PLAZA MENJADOR

Estimades famílies;

A causa de dificultats en la gestió de les dades del formulari de menjador, hem decidit eliminar aquest formulari i sol·licitar-vos que empleneu un PDF editable perquè no hi haja dubtes respecte a situacions compromeses, com les al·lèrgies o dietes especials.

S’ha d’emplenar 1 sol·licitud per cada alumne/a.

En el cas de germans, empleneu 1 sol·licitud per cadascun, perquè tinguem clars nom i possibles al·lèrgies, però els números de telèfon de contacte, número de compte, etc, només escriviu-los en la sol·licitud del major dels germans/as.

Per a emplenar la sol·licitud heu de fer-ho des d’un ORDINADOR.

  1. Descarregueu la sol·licitud
  2. Empleneu la sol·licitud i la guardeu amb el nom del vostre fill o filla
  3. Una vegada completada, l’envieu al col·legi per email, a l’adreça comedorcervantes@gmail.com

En el cas que el número de compte siga el mateix que en anys anteriors, escriviu el número en la sol·licitud, i no fa falta fotocòpia.

Si heu canviat el número de compte, a més de posar-lo en la sol·licitud, heu d’enviar una còpia per email a l’adreça comedorcervantes@gmail.com

Si en algun cas existeixen dificultats per a fer la sol·licitud, poseu-vos en contacte amb l’encarregada per email a través de l’adreça comedorcervantes@gmail.com, i us citarem per a ajudar-vos presencialment al setembre.

Us deixem la sol·licitud en el següent ENLLAÇ

Aprofitem per a recordar-vos que fins al dimarts, en horari de 9 a 13 hores, estarem en el centre per a tramitar beques de menjador, ja siguen esborranys o noves sol·licituds.

Us desitgem un bon estiu.

Una salutació, l’equip docent del CEIP Cervantes.