Activitats 2019/2020

Actividades 1º Trimestre - 2019

cocina

Cursos de cuina:

De la mà de Lola, realitzem les següents postres:
Sopa de cucs (4 anys)
Bescuit (5 anys)
Galeta nadalenca (6 anys)

octubre

9 d'octubre

Per a celebrar el 9 d'octubre, els majors van realitzar un mural amb témperas pintant l'escut de Jaume I i els xiquets d'infantil van sentir la història de Jaume I i van cantar la seua cançó “Jaume I tenia 100 soldats”

mural

Mural de la tardor

Els xiquets de 4 i 5 anys van recollir fulles i van fabricar un buho gegant per al mural de la tardor.

halloween

Halloween (decoració del menjador, ratapinyades i aranyes amb taps reciclats)

Els xiquets d'infantil van fer bruixes pintades amb les mans i els majors van pintar ratapinyades i fantasmes per a decorar el menjador i amb taps reciclats de les botelles d'aigua del menjador, vam fer esgarrifoses aranyes.

castanyera

La Castanyera

Realitzem un divertit mural i vam aprendre la cançó de “la castanyera”

forkys

Forkys

Un dia plujós, projectem “ToyStory 4” en la Sala d'actes. Els xiquets es van enamorar del personatge de “Forky”, així que reciclant culleretes, fabriquem un exèrcit d'aquest divertit personatge.

reloj

Visita guiada a la torre del rellotge

Vam aprendre com funciona un rellotge de corda antic i després pugem a veure la maquinària del rellotge del nostre col·legi de quasi cent anys d'antiguitat

marionetas

Taller de marionetes

Fabriquem marionetes dels nostres personatges favorits de dibuixos animats i videojocs per a poder representar teatrillos amb elles.

cuentacuentos

Contacontes

Setmanalment els monitors realitzen contacontes en els quals els xiquets aprenen valors a l'una que s'entretenen sentint divertides històries.

taller

Taller científic (Entomologia)

En aquest taller i usant insectes conservats en metacrilat, vam aprendre les característiques d'aquests animals, les diferents famílies, els seus trets característics i alimentació…

navidad

Nadal

Per a celebrar el nadal els xiquets d'infantil van fer un home de gengibre gegant i un rètol gegant de bon Nadal i els de primària un arbre de nadal i diferents adorns que pengem en el menjador (Reis Mags, pesebres, veles, estreles…)

Evaluación de logros de los niños

Actividades Programadas 2º Trimestre - 2020

actividades_comedor