Tot anirà bé

Un missatge d'esperança i unió

"Andrà tutto bene" (Tot anirà bé) i "Io resta a casa" (Jo em quede a casa). Amb aquestes dues tales però potents frases s'han començat a inundar terrasses, balcons, finestres i portals de tota Itàlia, i ara també, d'Espanya.

I és que en temps on tot aparentar ser males notícies a causa d'un virus que continua escampant-se per tot el món, els xiquets sempre ens conviden a pensar en un futur millor i a no perdre l'esperança.

Aquesta iniciativa, que va començar a Itàlia, a poc a poc ha començat a ser replicada també a Espanya i en altres països que es troben en quarantena a causa del coronavirus, com una manera de mantindre's units malgrat haver d'estar separats en mantindre's aïllats a les seues cases.

Escrits al costat d'acolorits arcs de Sant Martí que ens recorden que després de la tempesta sempre torna la calma i ix el sol, aquests rètols busquen donar una mica de pau i optimisme durant les quarantenes que estan succeint a tot el món, i al mateix temps, ajuden els xiquets a mantindre la calma en aquesta època tan difícil al saber que altres xiquets estan passant pel mateix que ells.

Però a més de recordar-nos que eventualment tot estarà bé, els rètols també inclouen una frase molt important: jo em quede a casa, fent al·lusió a la importància de respectar la quarantena i no eixir de les llars, perquè com comentem fa uns dies, no són vacances i hem d'actuar responsablement.

Des del Ceip Cervantes ens unim a l'ONA de positivitat que ens arriba des dels nostres compis Erasmus+ d'Itàlia a realitzar aquests cartells amb els vostres xiquets/-as i que els pengeu donen els vostres balcons, finestres,.. i posem el nostre granet d'arena en aquesta lluita contra el virus.

italia2