Projecte Lingüístic de Centre | Proyecto Lingüístico de Centro

Ací es publica un extracte-resum del Projecte Lingüístic de Centre (PLC). Per a consultar del document complet s'ha de demanar cita a la secretaria del centre (Pot fer-ho clicant ACÍ).

Aquí se publica un extracto-resumen del Proyecto Lingüístico de Centro (PLC). Para consultar del documento completo se tiene que pedir cita a la secretaria del centro (Puede hacerlo haciendo clic AQUÍ).

Dubtes freqüents | Dudas frecuentes

Protocol per a la pluja | Protocolo para la lluvia

INFORMACIÓ BÀSICA

 • El protocol s’aplica els dies de pluja, o amb perill de plutja, moderada o intensa. No s’aplica si cau un ruixat passatger. 
 • Quan es decidisca aplicar el protocol s’avisarà a les famílies amb un missatge per “Web Família” 
 • La porta d’Infantil i la porta principal de a Primària serán els accessos habilitats. 
 • L’alumnat d’autobús o d’extraescolars anirá als seus llos corresponents uns minuts abans d’allò habitual. 
 • Les portes del recinte s’obriran 10 min abans, aprox. 
 • Els progenitors amb més d’un fill/a al centre aniran a pel fill/a més menut. Allí esperaran tots els fills/es que tinga matriculats al col·legi. 
 • En el cas que el fill/a més menut estiga malalt en casa, o es quede al centre per realitzar una extraescolar, la família es dirigirà al grup-classe del següent fill en edat. 
 • Es procurarà recollir als xiquets amb rapidesa, sense parar-se a xarrar en tot el recinte. 

EIXIDES A MIGDIA (12:30 h)

 • Les famílies esperaran als seus fills/es en les porxades. 
 • L’alumnat i professorat actuaran amb normalitat, respectant els horaris. 

EIXIDES PER LA VESPRADA (17:00 h) 

 • Les famílies esperaran en les porxades fins que se’ls indique que poden passar. 
 • Les famílies entraran al centre per a recollir als seus fills/es. En el cas d’Infantil es procedirà amb normalitat, l’alumnat esperarà en les classes. En el cas de Primària l’alumnat esperarà en el vestíbul, agrupat per cursos. 

INFORMACIÓN BÁSICA

• El protocolo se aplicar los días de lluvia, o con peligro de lluvia, moderada o intensa. No se aplica si cae un chubasco pasajero.
• Cuando se decida aplicar el protocolo se avisará a las familias con un mensaje por “Web Família”.
• La puerta de Infantil y la puerta principal de Primaria serán los accesos habilitados.
• El alumnado de autobús o de extraescolares irá sus lugares
correspondientes unos minutos antes de lo habitual.
• Las puertas del recinto se abrirán 10 minutos antes aprox.
• Los progenitores con más de un hijo/a en el centro irán a por el hijo/a más pequeño. Allí esperaran todos los hijos/as que tenga matriculados en el colegio.
• En el caso que el hijo/a más pequeño esté enfermo en casa, o se quede en el centro para realizar una extraescolar, la familia se
dirigirá al grupo-clase de si siguiente hijo en edad.
• Se procurará recoger a los niños con rapidez, sin parase a charlar en todo el recinto.

SALIDAS A MEDIODÍA (12:30 h)
• Las familias esperarán a sus hijos/as en los porches.
• El alumnado y profesorado actuará con normalidad, respetando los horarios.


SALIDAS POR LA TARDE (17:00 h)
• Las familias esperaran en los porches hasta que se les indique que pueden pasar.
• Las familias entraran ene l centro para recoger a sus hijos. En el caso de Infantil se procederá con normalidad, el alumnado esperará en las clases. En el caso de Primaria el alumnado esperará en el vestíbulo, agrupado por cursos.

Activitats menjador novembre

HOLA NOVEMBRE!

Comencem mes i amb ell, nous projectes que arriben als nostres menjadors escolars per a dinamitzar el dia a dia en els nostres centres.

UN MES PER A COMPARTIR!

Aquest mes proposem als nostres centres una JORNADA DE DIBUIX COMPARTIT. Sota el lema “Un pati per a conviure” un centre començarà un dibuix que viatjarà fins a un altre col·le en el qual els alumnes i alumnes completaran la creació. Els resultats de les obres d’art les podrem veure en el perfil d’Instagram @colechef. DEIXA UN COMENTARI AL QUAL MÉS T’AGRADE!

I a més, els nostres projectes anuals segueixen el seu curs…

• VA DE BO!: Continuem jugant i omplint els nostres patis de tradició, aquesta vegada amb LES XAPES!

Esperem que totes les propostes siguen del vostre grat, per a no perdre-us res del que passa en el col·le no t’oblides de seguir l’APP COLECHEF i l’Instagram @serunión_educa

Una salutació

Projecte nutricional menjador: tombet de pollastre

Ja hem donat inici al projecte 8 Comarques de Sabors i Tradició de Serunion🧺🍴❣️

I en aquest vídeo, Conchin Gurrea 👩‍🍳, ens mostra com cuinar el TOMBET DE POLLASTRE, plat tradicional de la comarca ALT MAESTRAT DE CASTELLÓ i que durant el mes d’octubre degustarem al nostre menjador escolar.

Està espectacular 😋

Projecte nutricional menjador: enquesta

Benvolgudes families,👋🏻


Us fem arribar l’enquesta per poder valorar la qualitat global dels desdejunis🥛, esmorzars 🍊 i berenars 🧀 de l’estudiantat. Aquesta acció forma part del Projecte Nutricional de Serunion, que tenim programat per a aquest curs. I us recordem que és una enquesta anònima i voluntària. https://forms.gle/dfKHQy5kFv39oX2h6. Us agraïm la col·laboració i participació en una acció tan destacada com aquesta.😘

Projecte nutricional menjador: presentació

Benvolgudes famílies,

Aquest curs volem promoure l’alimentació saludable i sostenible a tot l’estudiantat del centre. I hem dissenyat un projecte exclusiu de Serunion per a que els nostres xiquets i xiquetes puguen adquirir habilitats i destreses saludables 🍴🤸‍♂🍆🥕

Vols saber-ne més?🤭
Us deixem uns vídeos on Verònica Segarra (Dietista-Nutricionista responsable del Projecte Nutricional) ens ho explica millor.

Vídeo en valencià
Vídeo en castellano

Patis coeducatius 22-23 | Patios coeducativos 22-23

En l’àmbit educatiu, els centres escolars estan impregnats d’influències socials que condicionen les relacions entre l’alumnat. En este sentit l’espai juga un paper clau, doncs pot limitar o afavorir l’aprenentatge de diverses competències, habilitats i formes de relació social.

Els patis coeducatius no sols van a actuar trencant la perpetuació i reproducció de rols i estereotips de gènere, que impedeixen una igualtat real i efectiva, sinó que aconsegueixen una considerable reducció del nivell de conflictivitat i evidents millores en convivència, creativitat, empoderament, participació, benestar i sentit de pertinença de l’alumnat.

El següent document és la planificació de patis coeducatius per a l’etapa d’Educació Primària, per al curs 2022-2023.

En el ámbito educativo, los centros escolares están impregnados de influencias sociales que condicionan las relaciones entre el alumnado. En este sentido el espacio juega un papel clave, pues puede limitar o favorecer el aprendizaje de diversas competencias, habilidades y formas de relación social.

Los patios coeducativos no solo van a actuar rompiendo la perpetuación y reproducción de roles y estereotipos de género, que impiden una igualdad real y efectiva, sino que consiguen una considerable reducción del nivel de conflictividad y evidentes mejoras en convivencia, creatividad, empoderamiento, participación, bienestar y sentido de pertenencia del alumnado.

El siguiente documento es la planificación de patios coeducativos para la etapa de Educación Primaria, para el curso 2022-2023

ZONES-PATIS-COEDUCATIUS

Benvinguda al curs 2022-2023!

Estimades famílies,

El claustre de professorat del CEIP Palmerar els dona la benvinguda al nou curs escolar. Els recordem que l’inici de les classes serà el dilluns 12 de setembre, a les 9:00 h.

L’alumnat d’Infantil 3 anys entra de manera escalonada, conforme les instruccions enviades.

Tota la informació relativa al material escolar, i els llistats d’alumnat per classes, la trobaran al web del centre, en l’apartat secretaria: https://portal.edu.gva.es/ceippalmerar/secretaria/

—–

El claustro de profesorado del CEIP Palmerar les da la bienvenida al nuevo curso escolar. Les recordamos que el inicio de las clases será el lunes 12 de septiembre, a las 9:00 h.

El alumnado de Infantil 3 años entrará de manera escalonada a lo largo varios días, conforme las instrucciones enviadas a sus familias.

Toda la información relativa al material escolar, y los listados de alumnado por clases, la encontrarán en el web del centro, en el apartado secretaria: https://portal.edu.gva.es/ceippalmerar/secretaria/

Salutacions,

Els/les mestres

Centre tancat per vacances! | ¡Centro cerrado por vacaciones!

El centre romandrà tancat entre l’1 i el 31 d’agost per vacances. Només estarà disponible el servei extraescolar de l'»Escola d’estiu» que ofereix l’AMPA a les persones inscrites.

L’1 de setembre es tornarà a obrir la secretaria i l’atenció al públic.

Recordem que l’inici de les classes, per al curs 22-23, serà el dilluns 12 de setembre. Per a tots els cursos excepte l’alumnat nou de 3 anys, que té entrada escalonada.

Bon estiu!

El centro permanecerá cerrado entre el 1 y el 31 de agosto por vacaciones. Solo estará disponible el servicio extraescolar de la «Escola d’estiu», que oferix l’AMPA a les persones inscrites.

El 1 de septiembre se reabrirá de nuevo el centro y la atención al público.

Recordamos que el inicio de las clases, para el curso 22-23, será el lunes 12 de septiembre. Para todos los cursos excepto el alumnado nuevo de 3 años, que tiene entrada escalonada.

¡Buen verano!

Reunió 149 | 19/05/2022

 • Aprovació de les actes 145, 146, 147 i 148.
 • Aprovació de noves activitats complementàries no contemplades en la PGA.
 • Elecció de l’horari escolar de 9 a 17 h per al pròxim curs, entre les diferents possibilitats que ofereix la Resolució de 28 de febrer de 2022, en relació a l’hora d’inici i finalització de la jornada.
 • Aprovació de la sol·licitud d’ús de les instal·lacions per part de l’AMPA per al divendres 17 de juny de 2022.
 • Aprobación de las actas 145, 146, 147 y 148.
 • Aprobación de nuevas actividades complementarias no contempladas en la PGA.
 • Elección del horario escolar de 9 a 17 h para el próximo curso, entre las diferentes posibilidades que ofrece la Resolución de 28 de febrero de 2022, en relación a la hora de inicio y finalización de la jornada.
 • Aprobación de la solicitud de uso de las instalaciones por parte del AMPA para el viernes 17 de junio de 2022.