L’horari d’atenció es facilitarà mitjançant cita prèvia al 961 205 000
ORGANITZACIÓ MENJADOR CURS 20-21
MESURES ORGANITZATIVES
1. S’ha organitzat en base a totes les mesures higièniques sanitàries establertes al Pla de Contingència:
· El personal de menjador utilitzarà sempre màscara.
· A partir de 1r de primària es portarà màscara en els circuits d’entrada i eixida del menjador.
· Abans de menjar s’ha de realitzar una correcta rentada de mans amb aigua i sabó. Aquesta maniobra s’haurà de repetir a la finalització d’aquesta.
· Quan estan asseguts a la cadira realitzaran el protocol de retirada de la mascareta i es netejaran les mans amb gel hidroalcohòlic
· El personal de menjador recordarà i reforçarà el missatge de no compartir aliments, estris ni begudes.
· Si es menja a l’aula, cada classe, tindrà el seu propi carret amb tots els utensilis: plats, pitxers i safates per a servir el menjar.
· Es seguiran les normes generals de neteja i ventilació del centre posant especial atenció en les superfícies de contacte més freqüents.
· Es farà neteja i desinfecció després de cada torn de menjar.
2. S’organitzaran 2 torns en el menjador garantint el compliment de la distància interpersonal de 1,5m entre els grups de convivència estable (GEC).
1. En el primer torn menjarà l’alumnat de 4 i 5 Infantil, UECIL i 1r de primària.
2. En el segon torn menjarà l’alumnat de 2n a 4t de primària.
3. L’alumnat de 3 anys, 5é i 6é de primària menjarà a les aules.
ORGANIZACIÓN COMEDOR CURSO 20-21
MEDIDAS ORGANIZATIVAS
1. Se ha organizado en base a todas las medidas higiénicas sanitarias establecidas en el Plan de Contingencia:
· El personal de comedor utilizará siempre máscara.
· A partir de 1º de primaria se llevará máscara en los circuitos de entrada y salida del comedor.
· Antes de la comida se debe realizar una correcta limpieza de manos con agua y jabón. Esta maniobra se deberá repetir la finalización de ésta.
· Cuando están sentados en la silla realizarán el protocolo de retirada de la mascarilla y se limpiarán las manos con gel hidroalcohólico
· El personal de comedor recordará y reforzará el mensaje de no compartir alimentos, utensilios ni bebidas.
· Si se come en el aula, cada clase, tendrá su propio carrito con todos los utensilios: platos, jarrones y bandejas para servir la comida.
· Se seguirán las normas generales de limpieza y ventilación del centro poniendo especial atención en las superficies de contacto más frecuentes.
· Se hará limpieza y desinfección después de cada turno de comida.
2. Se organizarán 2 turnos en el comedor garantizando el cumplimiento de la distancia interpersonal de 1,5m entre los grupos de convivencia estable (GEC).
1. En el primer turno comerá el alumnado de 4 y 5 Infantil, UECIL y 1º de primaria.
2. En el segundo turno comerá el alumnado de 2º a 4º de primaria.
3. El alumnado de 3 años, 5º y 6º de primaria comerá en las aulas.
