HORARI

 

L’horari d’atenció es facilitarà mitjançant cita prèvia al 961 205 000

 

ORGANITZACIÓ MENJADOR CURS 20-21

 

MESURES ORGANITZATIVES

1. S’ha organitzat en base a totes les mesures higièniques sanitàries establertes al Pla de Contingència:

· El personal de menjador utilitzarà sempre màscara.

· A partir de 1r de primària es portarà màscara en els circuits d’entrada i eixida del menjador.

· Abans de menjar s’ha de realitzar una correcta rentada de mans amb aigua i sabó. Aquesta maniobra s’haurà de repetir a la finalització d’aquesta.

· Quan estan asseguts a la cadira realitzaran el protocol de retirada de la mascareta i es netejaran les mans amb gel hidroalcohòlic

· El personal de menjador recordarà i reforçarà el missatge de no compartir aliments, estris ni begudes.

· Si es menja a l’aula, cada classe, tindrà el seu propi carret amb tots els utensilis: plats, pitxers i safates per a servir el menjar.

· Es seguiran les normes generals de neteja i ventilació del centre posant especial atenció en les superfícies de contacte més freqüents.

· Es farà neteja i desinfecció després de cada torn de menjar.

2. S’organitzaran 2 torns en el menjador garantint el compliment de la distància interpersonal de 1,5m entre els grups de convivència estable (GEC).

1. En el primer torn menjarà l’alumnat de 4 i 5 Infantil, UECIL i 1r de primària.

2. En el segon torn menjarà l’alumnat de 2n a 4t de primària.

3. L’alumnat de 3 anys, 5é i 6é de primària menjarà a les aules.

 

ORGANIZACIÓN COMEDOR CURSO 20-21

 

MEDIDAS ORGANIZATIVAS

1. Se ha organizado en base a todas las medidas higiénicas sanitarias establecidas en el Plan de Contingencia:

· El personal de comedor utilizará siempre máscara.

· A partir de 1º de primaria se llevará máscara en los circuitos de entrada y salida del comedor.

· Antes de la comida se debe realizar una correcta limpieza de manos con agua y jabón. Esta maniobra se deberá repetir la finalización de ésta.

· Cuando están sentados en la silla realizarán el protocolo de retirada de la mascarilla y se limpiarán las manos con gel hidroalcohólico

· El personal de comedor recordará y reforzará el mensaje de no compartir alimentos, utensilios ni bebidas.

· Si se come en el aula, cada clase, tendrá su propio carrito con todos los utensilios: platos, jarrones y bandejas para servir la comida.

· Se seguirán las normas generales de limpieza y ventilación del centro poniendo especial atención en las superficies de contacto más frecuentes.

· Se hará limpieza y desinfección después de cada turno de comida.

2. Se organizarán 2 turnos en el comedor garantizando el cumplimiento de la distancia interpersonal de 1,5m entre los grupos de convivencia estable (GEC).

1. En el primer turno comerá el alumnado de 4 y 5 Infantil, UECIL y 1º de primaria.

2. En el segundo turno comerá el alumnado de 2º a 4º de primaria.

3. El alumnado de 3 años, 5º y 6º de primaria comerá en las aulas.

 

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies