CLÍNIC VALENTA FUTSAL CEIP L´ALBEREDA

Dilluns que ve 6 DE MAIG des de la FFCV juntament amb el CEIP L´Albereda s’organitzarà una jornada inoblidable per a promoure el futbol sala femení a través del seu projecte “Valenta”. Es tracta d’una JORNADA GRATUÏTA DE 16.45 A 17.45 destinada a totes aquelles xiquetes de primària del col·legi L’Albereda que vulguen conéixer i gaudir d’una sessió de futbol sala al costat de tècnics/as de la FFCV.

Per a això, és necessari entrar en el següent enllaç: https://ffcv.es/wp/valenta/clinics/inscripcion-en-un-clinic-valenta/ i inscriure’s en el “CLINIC VALENTA FUTSAL CEIP L´ALBEREDA– DILLUNS 6/05/2024, 16´45. Instal·lacions CEIP L´Albereda (València).”
Apunta’t al clínic del CEIP L´ALBEREDA i gaudix d’una jornada de futbol sala inoblidable al costat de la Selecció Valenciana Valenta!