PILOTA VALENCIANA AL 103

El passat 1 de març ens van visitar al cole un important pilotari, Soro III, junt amb el tècnic de pilota valenciana i també professional d’aquest esport valencià Ismael Fageca. Els dos ens van explicar la seua trajectòria, regles i curiositats de la pilota valenciana.

L’alumnat de 4A, 4B1 i 4B2 els van fer una entrevista i ens van contar moltes anècdotes d’aquest esport i dels valors que promou, així com de la gran evolució que ha tingut el paper de la dóna en la pilota valenciana, convidant-nos a l’exhibició que es feia el mateix dia al centre de la ciutat «va de dóna» en motiu del Dia de la Dona.

Després ens varem dividir en equips per tal de portar a terme les regles que hem aprés i perfeccionar, amb els consells rebuts dels professionals, la nostra tècnica en aquest fabulós esport. Més endavant demostrarem en unes jornades que farem conjuntament amb altres centres a Paterna tot el que hem aprés.