CALENDARI DE FALLES

Benvolgudes families, la setmana vinent celebrarem les Falles a l’escola, ja estem fent els preparatius i cada classe està immersa en la fabricació del seu ninot per a la Falla que, com ja sabeu, aquest any gira al voltant de Julio Verne i els seus viatges.

  

 

DIMARTS 12

  • Hui el mocador ens ficarem

DIMECRES 13

  • Ens vestirem amb el mocador i el “blusón“.
  • De vesprada convidem a les families a veure la nostra falla. A les 15h obrim portes, podeu gaudir-la fins les 15:20h que tancarem les partes i haureu d’ocupar el lloc indicat per a la cremà. L’alumnat la veurà amb la seua classe.

DIJOUS 14

  • Celebrem el començament de la nostra festa amb el mocador i la brusa fallera. A l’escola ens posarem un petard que haurem fet a l’aula.

L’alumnat no portarà esmorzar ja que IRCO ens convida a una xocolatà amb valencianes.