desembre infantil 4 anys

 

DESEMBRE INFANTIL 4 ANYS

Estimades famílies,

Aquest últims dies del trimestre han sigut molt intens però ens ho hem passat super bé! Vam començar desembre amb un arbre d’advent que ens proposava activitats molt divertides.

Hem jugat amb globus, hem fet decoracions de nadal, hem creat neu artificial, hem fet unes banyes de reno, hem pintat amb les mans, hem esmorzat al pati amb els companys i companyes de l’altra classe, i moltes coses més!

Cada dia estàvem molt emocionats i emocionades per descobrir què ens diria l’arbre màgic que havíem de fer! Ens ho hem passat genial!!

menjador 1r trimestre 21-22

 

ACTIVITATS MENJADOR 1r TRIMESTRE

El menjador escolar és un espai fonamental del creixement i desenvolupament dels xiquets i xiquetes. A  l’espai del menjador  l’alumnat EXPERIMENTA, CREA I JUGA.

 

Al llarg del primer trimestre les monitores han realitzat una sèrie d’activitats que tenen relació amb   diferents aspectes com són els hàbits higiènics i vida saludable, aprendre a valorar el consum d’aliments de proximitat i socialment responsable, també han treballat la temporalitat dels aliments i el seu impacte al medi ambient.

 

Us enviem un recull de fotos on l’alumne ha gaudit molt d’aquestes propostes.

 

A MENJAR TAMBÉ S’APRÈN I AQUEST ÉS UN DELS NOSTRES REPTES!

 

Cèl·lules animals i vegetals

 

CÈL·LULES ANIMALS I VEGETALS

Coneixem les cèl·lules animals i vegetals 

L’alumnat de 6é, des de l’àrea de ciències naturals i amb col·laboració de l’àrea de plàstica, hem treballat les cèl·lules vegetals i animals. 

Hem conegut les diferents parts de cadascuna i els trets més característics que les diferencien. 

Després d’haver-ho treballat en ciències naturals, a l’àrea de plàstica hem elaborat per equips una cèl·lula de cada tipus, marcant les parts principals de cadascuna i coneixent, a més, el vocabulari específic en anglès. 

Ha sigut un treball cooperatiu molt divertit, gratificant i enriquidor, que de segur ens ha ajudat a conèixer i comprendre millor els éssers vius. 
Ens encanta aprendre sobre les meravelles de la naturalesa!

activitats reli 1r trimestre

 

ACTIVITATS RELIGIÓ 1r TRIMESTRE

Bon Nadal!

Volem compartir en tots, les activitats finals del trimestre que hem fet a l’aula de religió.

Hem treballat l’Advent i hem construit unes maquetes que estaràn exposades a l’esglèsia tot el Nadal.

Esperem que vos agraden.

Visita virtual Eloy Moreno

 

VISITA VIRTUAL D’ELOY MORENO

 

Els xiquets i xiquetes de 5é i 6é vam gaudir de poder parlar amb Eloy Moreno i preguntar-li moltes coses sobre els seus llibres.

 

Concretament, 5é ha treballat els llibres de «Cuentos para entender el mundo» i 6é «Invisible». 

 

Va ser una gran experiència perquè vam poder compartir dubtes, sentiments, emocions i vivències d’abans, durant i de després de la lectura. 

 

Estem molt agraïts d’haver pogut parlar amb l’escriptor directament i aprendre sobre ell i els seus llibres. 

 

Una activitat vinculada al club lector que ens ha servit per entendre millor els llibres i a més, fomentar el plaer per la lectura.

 

Moltes gràcies per tot Eloy! 

3r terra viva à punt

 

«TERRA VIVA»: À PUNT A L’ESCOLA

Fa uns dies vam rebre la visita de la cadena de televisió «À Punt», per fer-nos protagonistes a la classe de tercer d’un dels espais del seu programa «Terra Viva». Vàrem estar xerrant d’alguns aspectes relacionats amb la vida al camp i, nosaltres que som grans expertes i experts en aquest tema, vàrem fer les nostres reflexions.

Si voleu descobrir-les ens podreu veure avui, 14 de desembre, de 20 a 21h.

Infantil 5 anys

 

INFANTIL 5 ANYS

 

Els xiquets i xiquetes d’infantil 5 anys no hem parat aquest trimestre:

Per celebrar el 9 d’octubre, vam anar a visitar l’estàtua del rei Jaume I amb paper i llapis i, després de fixar-nos molt bé en tots els detalls, el vam dibuixar com autèntics artistes.

A finals de novembre vam fer una excursió cap a la muntanya i vam trobar la castanyera que molt amablement ens va donar castanyes torrades.
 
Per últim, i començant els preparatius de nadal, hem anat a Vilafamés i hem après a fer galetes de nadal gràcies a Magda, la mamà de Laura d’I5B. 
També hem visitat el museu i hem fet un taller de plàstica.
 
Som uns autèntics artistes!

Nadal 2021

 

Bola de Navidad de vidrio soplado rojo con decoración flor de Navidad 100  mm | venta online en HOLYARTNADAL 2021Bola de Navidad de vidrio soplado rojo con decoración flor de Navidad 100  mm | venta online en HOLYART

Estimades famílies,

Com cada any quan arriba el mes de desembre us enviem la programació de Nadal que hem elaborat el Claustre de l’Albea.

A l’igual que l’han passat i per motius de mesures de segurertat totes les activitats seran

exclusivament per a l’alumnat excepte el festival de Nadal que es podrà seguir a través de la plataforma webex en el següent enllaç:

 

https://gveducacion.webex.com/gveducacion/j.php?MTID=m56cd61325c68d66247e65c9be70afbf0

 

Esperem que l’alumnat puga gaudir de les activitats programades i pugueu gaudir en famíia d’aquesta bonica època de l’any.

SAN SILVESTRE 2021.

NADAL A L’ALBEA 2021.

FESTIVAL DE NADAL 2021.