RECEPTES
Com us havíem promés este matí ací teniu dues receptes que ens ha peparat Ali, la nostra cuinera. Ali moltes gràcies perunir-te a la iniciativa del dia de l’esport i participar amb aquestes dues receptes tan bones!
Animeu-vos a fer amb els xiquets i xiquetes que són molt simples!
COOKIES DE CIVADA AMB XOCOLATA NEGRE
INGREDIENTS (per 14 Cookies):
-2 plàtans madurs
-4 Cullerades soperes de coco ratllat.
-3 Mesures de iogurt de flocs de civada.
-2 Cullerades de cacau en pols
-2 Cullerades d’ametlla a daus ( triturada però que no arribe a ser farina)
-½ Sobre de llevat.
-1 ou
-2-3 quadres de xocolata
ELABORACIÓ:
1-Preescalfar el forn a 180ºC
2-Barrejar en un bol els ingredients secs (civada ,llevat, ametlla, cacau i coco).
2- Batre els plàtans, afegir els ous i barrejar bé.
3-Trossejar amb un morter la xocolata i afegir-lo a la barreja, remenar fins que estiga tot homogeni.
4-Donar forma a les galetes amb la massa i col.locar sobre un paper antiadherent, repartir una mica de coco i/o ametlles per damunt de les galetes.
5-Coure durant 20 min.al forn fins que estiguin daurades.
PIZZA DE COLIFLOR
INGREDIENTS (per a 8 racions):
-50g. de formatge parmesà a trossos.
-350g. de coliflor.
-2 ous.
-60g de mozzarella ratllada.
-30g d’oli verge extra.
-½ Culleradeta de sal.
-1 mica de pebre mòlt.
-2 Culleradetes d’orenga sec.
ELABORACIÓ:
1-Preescalfar el forn a 180ºC i en la safata del forn col.locar un paper antiadherent.
2-Ratllar el formatge, afegir la coliflor i triturar.
3-Incorporar els ous, l’oli, la mozzarella, la sal, el pebre i l’orenga.
4-Barrejar tots els ingredients i escampar la massa en forma de cercle a la safata de forn, preparada anteriorment amb el paper antiadherent.
4-Fornejar durant 30 min (180ºC).