I JORNADA CONVIU

 

I JORNADA CONVIU

El passat dissabte 5 d’octubre de 2019, vam celebrar la I Jornada Conviu al Ceip l’Albea de Vall d’Alba.

La finalitat d’aquesta jornada va ser poder presentar-vos i fer-vos partíceps a tota la comunitat educativa del nostre Projecte Conviu. Pràctiques d’Educació Emocional i Inclusiva per a la Convivència i l’Èxit Escolar, que amb tanta il·lusió estem portant a terme a l’escola i amb el qual pretenem millorar el benestar emocional del nostre alumnat per facilitar l’aprenentatge i l’èxit escolar.

La jornada es va dur a terme pel matí i la programació va ser la següent:

– A les 10h vam presentar el Projecte Conviu i vam visualitzar un vídeo al saló d’actes de la Casa de Cultura.

– A les 10.45h vam realizar un joc cooperatiu amb totes les famílies, alumnes i mestres assistents.

– A les 11.15h vam esmorzar totes i tots junts!

 

Des de l’escola volem agrair-vos el vostre interés i participació en la I Jornada Conviu. Va ser un matí molt emotiu i divertit. Moltes gràcies a totes i tots per fer-ho posible! 🙂

jornades culturals

JORNADES CULTURALS PLA DE L’ARC

Amb motiu de les Jornades Culturals de la Plana de l’Arc, que enguany es celebren este cap de setmana, nosaltres, xiquets i xiquetes del cole hem col·laborat en la decoració d’aquest event!

Ha sigut una experiència molt divertida ja que hem experimentat la tècnica de l’estampació sobre tela gràcies a l’ajuda d’ na artista: Veronica Bachero

Ens ha quedat genial!!

Si vols veure el resultat final…asoma’t este cap de setmana a la plaça!!

correllengua 2019

 

 

CORRELLENGUA 2019

El passat dijous (10 d’octubre de 2019), l’alumnat de 6é de primària del CEIP L’Albea va poder compartir amb l’alumnat de 1r d’ESO de l’IES Alfons XIII un acte per celebrar el dia de la festivitat de tots els valencians i valencianes, el 9 d’octubre.

Reunits totes i tots, a la plaça Rei en Jaume de Vall d’Alba, vam rebre LA FLAMA, símbol de pertinença al País Valencià. I per agrair la seua presència i mostrar l’orgull de pertànyer a la nostra terra, els i les alumnes van recitar poemes i cançons en la nostra llengua.

Poemes d’autors rellevants com ara Vicent Andrés Estellés, Miquel Martí i Pol o Joana Raspall (sense oblidar la música de Raimon o Al tall) van aportar el seu gra d’arena per fer-nos sentir part d’una cultura que valorarem i estimem.

Des del Col·legi L’Albea estem molt contents d’haver participat en aquest acte programat per l’IES de Vall d’Alba i esperem poder repetir-lo en anys successius.