Aneu a la barra d'eines

 

Passat dia 17  celebrarem a la nostra escola el «Dia de MUSIESCOLA». Aquest projecte que estem treballant aquest curs, tracta d’una trobada musical i artística on participen alumnat i professorat d’Educació primària provinents d’uns 40 centres públics de quasi totes les comarques valencianes.

És una jornada anual que enguany ha celebrat la seua 7a trobada i que ha anat creixent en nombre d’alumnes i centres participants edició rere edició.

Però portem dos anys limitats per la situació sanitària. Així que enguany la convivència musical s’ha realitzat en cada centre.

Tot l’alumnat ha guadit musicalment, compartint les activitats
musicals treballades des de l’aula de música fent percussions corporals, balls, cançons…

Fent clic en el següent enllaç podeu veure un vídeo resumen d’aquesta activitat:

A més de les activitats musicals, des de MUSIESCOLA estem molt
conscienciats en ajudar a qui ho necessita, no sols a través de la música.

Eixe dia l’alumat va dur de manera voluntària al centre un quilo o pot d’aliments no peribles i van ser donats a CARITAS.

 

El passat dimecres 5 de maig es celebrà a nivell nacional “Musiqueando”, una acció per part de COAEM, una associació de docents de música de tots els àmbits (col·legis, instituts, federacions, associacions, etc.) compromesa amb que l’educació musical tinga un tractament digne en totes les etapes i nivells del sistema educatiu.

A las 10:30 del matí tot el centre es conectà a través del seu canal de youtube amb Santi Serratosa, percusionista corporal de renom internacional, que ens va oferir una coreografia preparada per ell mateix per a aquest dia.

El nostre alumnat va gaudir d’una classe de música molt divertida i amb molt de ritme. Per a veure el vídeo feu clic en la següent imatge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En classe també ho passem de por fent activitats de Halloween.

Ens podeu vore en plena acció: