TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ

Aquestes són les activitats relacionades amb la Trobada d’Escoles en Valencià en les què hem participat amb el nostre alumnat i/o les famílies al nostre poble.

INAUGURACIÓ DEL MAPA COMARCAL

Inauguració del Mapa Comarcal a càrrec del nostre alumnat de 6é d’Ed. Primària. El passat 29 d’abril, cada centre de la nostra localitat va realitzar una exposició al voltant de la temàtica de la dona. Unes representants de l’alumnat de sisè del nostre centre van dirigir unes paraules sobre l’escriptora feminista Virginia Woolf i, com a colofó de la Inauguració del Mapa Comarcal, un dels nostres alumnes va ajudar a plantar una planta aromàtica en aquesta zona enjardinada.

 

MUNTATGE DELS TALLERS

Muntatge dels tallers del Dia de la Trobada. El dissabte 7 de maig representants de les nostres famílies i del nostre personal docent i no de docent, junt a representants d’altres centres educatius, del GUAIX i del nostre Ajuntament de Quart de Poblet, vam preparar la zona destinada als tallers per a que eixa mateixa vesprada tots i totes poguérem gaudir d’aquesta festa.

CERCAVILA I TALLERS

Cercavila i tallers del Dia de La Trobada. El dissabte 7 de maig per la vesprada, van començar les cercaviles i tot seguit els tallers, en la zona de la nova Biblioteca. Va ser una vesprada inoblidable amb gran participació per part de tota la nostra comunitat educativa i en la qual no van faltar activitats molt variades i divertides, testimoni de la nostra llengua i tradicions.

 

LA NIT DEL GUAIX

La Nit del Guaix. El passat divendres 20 de maig al Molí de Vila, va tindre lloc l’acte de la Nit del Guaix, un acte molt especial per retrobar-nos i fer els reconeixements a les escoles que compleixen 25 anys d’ensenyament en valencià i els homenatges a persones i mestres jubilats/ades que al llarg de la seua vida professional han treballat perquè la nostra llengua estiga present a tots els àmbits.

Va ser un acte molt bonic i emotiu en el què van participar les nostres companyes Amparo López i Amparo Romero, un orgull per al nostre centre per la seua trajectòria professional educant als nostres xiquets i xiquetes i fomentant la nostra cultura.

Amb aquesta última activitat posem el brotxe d’or a tot un curs on hem gaudit amb la realització de totes les activitats de la XXXIV edició de La Trobada d’Escoles en Valencià a Quart de Poblet.

En agraïment al nostre alumnat, famílies i professorat, per la seua col·laboració i participació.