Xarrada sobre l’ús de les noves tecnologies

Els dies 15 i 16 de març l’alumnat de 5é i 6é van tindre una xarrada molt interessant al voltant de l’ús adequat de les noves tecnologies, impartida per l’agent de la Policia Nacional Toni de la Comissaria de Quart de Poblet i Manises.

Ens va exposar la importància de la protecció de les nostres dades personals per a garantir la nostra privacitat i seguretat personal. També ens van explicar conceptes com “el sexting”, “el ciberbullying”, “el grooming”, “pèrdua de la identitat”… També ens va aclarir les edats en les quals estaven permeses l’ús del whatsapp que és a partir de setze anys i el facebook, tik-tok… a partir dels catorze anys, així com la resposabilitat dels pares o tutors legals en cas de l’ús inadequat.

Aquesta activitat va ser molt profitosa i molt ben valorada pel nostre alumnat del Tercer Cicle, ja que els va obrir els ulls d’un món per al qual encara no estan preparats, aconsellant-los per tant que gaudisquen de la seua infància.

Donem des de la nostra escola les gràcies a la Policia Nacional de Quart de Poblet i de Manises per la seua col·laboració en la realització d’aquesta activitat, i especialment a Toni que ens ho va explicar amb molta claredat i va resoldre tots els nostres dubtes.

5é A

5é B

6é A

6é B