Calendari d’Admissió Educació Secundària curs 2020-2021

calendari-d_admissió-curs-2020_21-educació-secundària

L'alumnat de 6é del nostre centre està adscrit per a continuar amb l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) en l'IES Historiador Chabàs de Dénia. Així, no han de fer la sol·licitud de preinscripció, hauràn de fer directament la matrícula (del 28 al 31 de juliol o 1 i 2 de setembre). Per a qualsevol informació relativa amb la mateixa matrícula caldrà posar-se amb contacte amb el mateix IES Historiador Chabàs.

Aquell alumnat que preferesca un altre IES haurà de realitzar tot el procés, començant presentant la sol·licitud d'admissió (del 17 al 25 de juny) al mateix IES on vullga continuar els estudis d'ESO. Per a qualsevol informació relativa amb la mateixa sol·licitud de preinscripció caldrà posar-se amb contacte amb l'IES escollit.