biblioteca_mod

Informació i referència

  • Cerques bibliogràfiques: podeu solicitar a la biblioteca bibliografies monogràfiques sobre un tema d'interés particular.

Llista de distribució

Omplint el formulari d'alta a la nostra llista de distribució i enviant-lo per correu electrònic a bibliovalencia.pv@gva.es o bibliovalencia.es@gva.es podeu rebre mitjançant correu electrònic:

  • La legislació educativa publicada al BOE i al DOGV.
  • Els sumaris del darrer número rebut de les revistes a les quals la biblioteca està subscrita.
  • Els dossiers de les noves adquisicions de la biblioteca.
  • Informacions d'interès per a les persones usuàries.

Préstec

Omplint el formulari d'alta d'usuari i entregant-lo a la biblioteca, mostrant el vostre DNI, podreu disfrutar dels nostres serveis de préstec a domicili i de préstec d'articles de revista via correu electrònic (amb les restriccions legals que corresponguin). També tindreu accés al préstec interbibliotecari entre biblioteques del CEFIRE (per accedir al préstec de documents que no es troben a la col·lecció de la biblioteca de referència, però que sí es trobin dispinibles en alguna de les biblioteques del CEFIRE que ofereixin aquest servei). En quant a les condicions de préstec, es poden treure un màxim de 5 materials, per a un termini de 15 dies, prorrogables per 15 dies més. Estan excloses del préstec les obres de referència i les revistes en paper.

Noves adquisicions

Les persones usuaris disposeu d'impresos de desiderata per a sol·licitar l'adquisició de documents que no formin part de la nostra col·lecció (totes les sol·licituds es valoren a l'hora de fer la selcció per a les noves adquisicions).

Què podreu trobar a la nostra biblioteca?