Ús de les imatges per a l’ensenyament de la història de l’art. Reconeixement, interpretació i creació de museus virtuals

La imatge impera hui en el camp de la comunicació i és eina i contingut fonamental en el currículum de les humanitats i també d’altres matèries.

Aquesta formació oferirà una aproximació a la didàctica de la història de l’art per a docents amb interès en una introducció o actualització, al mateix temps que desenvolupa nous enfocaments i metodologies per a l’ús de les imatges en la docència de la història de l’art en totes les etapes educatives: les principals formes d’anàlisis d’imatges artístiques, els fonaments de la iconografia, tant clàssica com cristiana, i la creació de museus virtuals per al seu ús a l’aula.

Paraules clau: museus virtuals, història de l’art, imatges

Enllaç web d’inscripció: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10458839