Ús dels mapes per a l’ensenyament de la geografia física i humana

El mapa és l’eina més fonamental i útil per a l’ensenyament de la geografia. És per això que des de l’àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València us proposem la participació en aquest curs en línia sobre l’ús dels mapes. Està dirigit al personal docent de Primària, Secundària i Batxillerat amb interés en actualitzar o aprofundir els seus coneixements en matèria de geografia i cartografia.

Impartit per professorat del departament de Geografia de la Universitat de València, aquesta formació proporcionarà eines per a l’elaboració i anàlisi de diferents tipus de mapes, així com recursos per a la generació de mapes digitals i la consulta i ús a l’aula de bases de dades i sistemes d’informació geogràfica.

Enllaç: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10458844