Introducció als programes europeus Eramus+ per a FPA i EOI

Eramus+ és un dels principals programes de mobilitat i cooperació de la Unió Europea. Aquests programes estan adreçats a un conjunt ampli de persones i organitzacions, com ara entitats educatives i professionals de l’ensenyament, estudiants de les diferents etapes educatives, associacions de tota mena, etc. Dins el nou programa s’inclouen ajudes per promoure la innovació docent i la realització de pràctiques, així com intercanvis professionals en l’àmbit de l’educació, la formació, la joventut i l’esport.

El curs Introducció als programes europeus Eramus+ per a FPA i EOI és una acció formativa de modalitat a distància, que mira de donar a conéixer els aspectes generals de les accions clau de la nova convocatòria Eramus+ 2021-2027 i de familiaritzar el professorat dels centres d’FPA i EOI que té coneixements inicials sobre aquests programes o interés a engegar-los al centre amb els conceptes bàsics i les eines necessàries per posar-los en marxa.

Aquesta formació en línia s’estén del 21 de gener al 4 de març de 2022 i la seua inscripció roman oberta fins al dia 16 de gener de 2022 a través de l’enllaç adés facilitat. No deixeu doncs passar aquesta oportunitat per obrir vies per a la internacionalització dels aprenentatges que realitzen als vostres centres les persones joves i adultes participants.

[INSCRIPCIÓ]