Jornades. Treball per àmbits en l’FPA: aprenentatge cooperatiu

Aquesta formació de 10 hores es distribueix al llarg de dues jornades, amb una durada de 2 hores cadascuna, a celebrar por videoconferència els dies 12 i 26 de març de 2021, i es completa amb el treball d’aprofundiment i consolidació sobre els continguts treballats en cada sessió a través de la plataforma Moodle.

La finalitat d’aquestes jornades és donar a conéixer els conceptes i les estratègies bàsiques de l’aprenentatge cooperatiu a l’aula per tal d’afavorir la innovació metodològica als centres valencians d’FPA i el desenvolupament de destreses docents que permeten la incorporació d’eines i estructures cooperatives en la planificació i el desenvolupament de propostes didàctiques que s’adiguen al perfil, a les necessitats i a les condicions d’aprenentatge de les persones joves i adultes participants de la formació.

Cal recordar que aquesta formació forma part de l’itinerari formatiu Treball per àmbits en l’FPA, compost per quatre mòduls, el tercer dels quals és aquest i que es completa amb un darrer sobre avaluació. El professorat interessat pot seguir-lo de forma completa o parcial atés que la seua certificació és independent.

INSCRIPCIÓ