Aneu a la barra d'eines

Eines digitals per a la docència d’Humanitats i Ciències Socials. Nivell Bàsic

L’Àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València et proposa participar en aquesta formació a distància que pretén donar resposta a la necessitat de formació en noves tecnologies (TIC) per a la seua aplicació a l’aula entre docents de Primària i Secundària de les especialitats de l’àmbit humanístic i social.

És un curs de nivell inicial, per al qual no cal tindre coneixements informàtics previs més enllà de navegació web i tindre una càmera i micròfon connectats a l’ordinador.

La durada total és de 30 hores i es realitzaran sense horaris predeterminats i amb tutorització personalitzada per a cada participant. Entre altres, s’oferirà formació en Canva, Genially, Loom i Edpuzzle.

No et perdes aquesta oportunitat d’actualitzar les teues competències docents!

INSCRIPCIÓ