Treball per àmbits en 1r d’ESO. Àmbit sociolingüístic

L’organització per àmbits en l’ensenyament de primer d’ESO ens dona l’oportunitat de reaprendre, de pensar i de practicar metodologies engrescadores per a l’alumnat i per al professorat de l’àmbit lingüístic i humanístic. Una nova oportunitat i un nou camí.

Aquest curs en línia que hem preparat des dels àmbits de Plurilingüisme i Humanístic i Social del CEFIRE de València, està dissenyat per a fer no sols un ensenyament sinó també un acompanyament a les persones docents en aquest inici de curs.

Està pensat per a assolir un nivell inicial-mitjà en el treball per àmbits. Els continguts i objectius estan orientats a adquirir competències en la planificació i implimentació educativa per àmbits en 1r d’ESO, concretament en l’àmbit socioligüístic. Els ponents i tutors en línia són professors i professores d’ESO amb àmplia i acreditada experiència en la docència per àmbits.

[INSCRIPCIONS]