Aneu a la barra d'eines

Repte Menú

El coronavirus...

Es contagia a partir de gotetes que salen del cos d'una persona contagiada, principalment amb la seua tos. Per això, contagiats o no, hem de portar tots màscareta, perquè aquestes gotetes no arriben al nostre nas i la nostra boca.

També hem d'evitar tocar-nos els ulls, perquè per ací també poden entrar.

En llocs tancats i poc ventilats, és més fàcil que hi haja contagis. Per això, és important anar a comprar el menor nombre de vegades possible.

Com podem organitzar-nos?

Et propose organitzar la compra setmanal de manera que només s'haja d'eixir una vegada de casa.

Com?

Comparteix-ho!

Publica el teu menú i la teua llista de la compra en les xarxes amb les etiquetes #ReptesCEFIRE #reptemenu perquè altres persones puguen fer el mateix que tu i així, entre tots, frenar el coronavirus!