Curs: Processos de detecció i resposta educativa en l’escola inclusiva

Vols millorar les teues competències per a treballar amb la diversitat i millorar la inclusió a la teua aula?

En aquest curs t’ajudem a concretar respostes més adients per al desenvolupament integral de les competències de tot l’alumnat tenim en compte el context de l’aula i la seua realitat. Et facilitarem ferramentes per a donar resposta a la diversitat de l’alumnat a través de diferents metodologies, adaptacions personalitzades i el PAP, en aquell alumnat que ho necessite.

Processos de detecció i resposta educativa en l’escola inclusiva va dirigit a docents de Primària i Secundària que volen millorar en la detecció de les dificultats d’aprenentatge i altres barreres, per tal de concretar una resposta educativa més adequada.

Paraules clau: inclusió educativa, competències, metodologies.

[INSCRIPCIÓ]