Aneu a la barra d'eines

Curs online. Neuroeducació a l’aula d’infantil. Nivell avançat

La neuroeducació és una nova visió de l’ensenyament que es basa a aportar estratègies i tecnologies educatives centrades en el funcionament del cervell amb l’objectiu d’optimitzar el procés d’ensenyament i aprenentatge.

En aquesta formació aprofundiràs en les bases neurofisiològiques en les quals s’assenten els pilars de l’aprenentatge en l’etapa infantil, en els àmbits motors, lingüístics, sensorials, lògics, executius i musicals. A més, t’oferirà les eines per a fomentar l’aprenentatge de l’alumnat, millorar l’avaluació a través de rúbriques i ajudar a desenvolupar iniciatives i bones pràctiques a l’aula.

El termini d’inscripció del 25 de maig al 7 de juny. Podràs confirmar fins a el 14  de juny.

Paraules clau: neuroeducació, infantil, aprenentatge.

[INSCRIPCIÓ]