Jornades de Literatura Dramàtica i Arts Escèniques

El divendres 5 i el dissabte 6 de juliol el CEFIRE Específic de Plurilingüisme abaixarà el teló amb les Jornades de Literatura Dramàtica i Arts Escèniques que tindran lloc al Centre Cultural la Beneficència de València. Aquestes jornades estan coorganitzades amb l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

En aquestes jornades analitzarem el currículum LOMLOE de les assignatures relacionades amb les arts escèniques, alguns centres ens exposaran les seues experiències al voltant d’aquesta temàtica i, mitjançant tallers pràctics vos donarem recursos i estratègies per a fomentar les arts escèniques en els vostres centres i potenciar aquestes assignatures.

El divendres tindrem com a cloenda la respresentació de l’obra teatral WIN WIN, una comèdia sobre el drama d’arribar a un acord.