Amb l´alemany cap a la diversitat cultural, el diàleg i el desenvolupament. Mit Deutsch in Richtung Vielfat, Dialog und Entwicklung.

La direcció general d’Innovació i Ordenació Educativa, mitjançant el Servei d’Educació Plurilingüe i amb col·laboració amb el CEFIRE específic de plurilingüisme presenten les Jornades ‘ Amb l´alemany cap a la diversitat cultural, el diàleg i el desenvolupament. Mit Deutsch in Richtung Vielfat, Dialog und Entwicklung‘, adreçades a tot el professorat d’alemany i interessat/da en la llengua alemanya.

Els objectius de la jornada són:

  • Visibilitzar i reconéixer el treball dels docents d´alemany de tots els nivells educatius.
  • Intercanviar bones pràctiques i experiències docents significatives.
  • Conèixer la situació de l´alemany a la nostra comunitat i destacar la seua importància dins de l´ensenyament de les llengües estrangeres al sistema educatiu.
  • Difondre experiències d´èxit de programes en llengua alemanya duts a terme per diferents centres docents (auxiliars de conversa, Portfolio Europeu de les Llengües, Erasmus+, etc.)

Les jornades començaran el dia 21 de maig i els participants tindran accés als materials per a participar als fòrums fins el dia 31. A partir del 1 de juny, podran continuar accedir al Moodle de les jornades, però ja no es podrà participar als fòrums.

Alles gute!