Aneu a la barra d'eines

II CONGRÉS d’EDUCACIÓ INFANTIL

INTRODUCCIÓ

Una de les etapes de major importància en la vida de les persones és la primera infància i és en aquesta on s’arrela el desenvolupament integral de totes les seues vessants que aniran donant forma a la seua globalitat.

El punt de partida del nostre segon Congrés d’Educació Infantil és aprofundir en les nostres arrels, les quals, des de l’educació infantil, cal atendre de manera equilibrada i respectuosa alimentant i fent créixer totes les dimensions de l’èsser humà.

És en aquest anar de la superfície a la profunditat on radica la importància de les condicions ambientals: entorn, família, escola… i la necessitat de crear espais respectuosos que generen un aprenentatge per a la vida.

Partint del concepte contemporani d’infància, anirem articulant el nostre rol com a educadores abocant-nos a la responsabilitat que implica triar, reflexionar, realitzar canvis i preservar la màgia de la nostra labor pedagògica.

El disseny del segon Congrés d’Educació Infantil vol generar un espai d’encontre dinàmic i de professionalització docent presentant, des del rigor científic, ponències, xerrades curtes, tallers pràctics i generant sinergies per crear una potent xarxa docent.