SEMINARIS DE PT INTERCENTRES

Des de fa ja uns anys, l’àmbit d’educació inclusiva de la xarxa CEFIRE, ve impulsant la participació del professorat especialista en Pedagogia Terapèutica en seminaris intercentres, un espai on poder formar-se com a colectiu i compartir experiències. Enguany han participat 3 seminaris d’IES i 6 seminaris de CEIPs, els quals es varen reunir en una sessió conjunta en juny per traure conclusions.

En els seminaris d’enguany, es varen tractar temes com normativa d’inclusió, metodologies actives, intercanvi d’experiències, competències clau, elaboració del PAP, DUA, accessibilitat, multinivell, alumnat amb TDAH, TEA…

Tots els grups descriuen els seminaris en terminis com molt productius, enriquidors i positius. Les persones participants ens han contat què els ha aportat el seminari i hem reflectit en la següent imatge les seues conclusions.

Per al pròxim curs ja hem començat a impulsar estos seminaris, a més, afegint els perfils d´Audició i llenguatge i d’Orientació Educativa. El proper  setembre haurà una reunió informativa per a la constitució dels seminaris d’especialistes al qual esteu convidats i convidades. Si estàs interessat/da en formar part, pots deixar les teues dades al formulari enllaçat per a que, des de les assessories territorials, t´enviem tota la informació de les inscripcions al setembre.

Us desitgem un molt bon estiu de part de tot l´equip!