ORIENTACIONS PER A PROGRAMAR AMB DISSENY UNIVERSAL I ACCESSIBILITAT (DUA-A)

Et presentem una sèrie d’orientacions pràctiques que et facilitaran la incorporació dels principis del disseny universal i l’accessibilitat quan programes les teues unitats didàctiques o qualsevol activitat d’aula.

Té dues parts: la primera se centra en identificar barreres i crear un context d’aprenentatge accessible per a tot el grup i la segona conté orientacions perquè apliques el disseny universal quan programes donant oportunitats per a la participació i l’aprenentatge a la diversitat de l’alumnat del grup. Aquestes orientacions constitueixen una guia oberta a partir de la qual adequar la programació a les característiques del grup i no ha de considerar-se un instrument tancat sinó un punt de partida.

Orientacions DUA-A VAL.pdf

Orientacions DUA-A VAL (v. imprimible)

 

Per a més informació consulta la secció de DUA-A

https://portal.edu.gva.es/cefireinclusiva/va/dua-a/