I Trobada de professorat de Pedagogia Terapèutica: “Protagonista del canvi”

Aquesta formació va dirigida al professorat de Pedagogia Terapèutica, tant de Primària com de Secundària, i a la resta de professionals que treballa en equip per la inclusió educativa de tot el nostre alumnat.

Els objectius d’aquesta trobada són: intercanviar experiències i bones pràctiques, promoure el contacte del professorat de Pedagogia Terapèutica amb altres professionals i entitats, fomentar la innovació educativa i proporcionar i compartir eines de treball per al dia a dia en les nostres aules.

La trobada tindrà una durada i, per tant, una certificació de 9 hores.

Comptarem amb panells d’experiències de professorat que treballa tant en Primària com en Secundària; i el dissabte tindrem l’oportunitat de participar en tallers pràctics sobre programació multinivell, lectura fàcil, elaboració i adaptació de materials, funcions executives, gamificació, accessibilitat cognitiva, programes d’enriquiment curricular, alfabetització emergent, disseny universal, dificultats específiques d’aprenentatge, educació emocional, els centres d’educació especial com a centre de recursos, inclusió social i us de les TIC per a millorar l’accés a l’aprenentatge.

Degut a l’estat d’alarma pel #COVID19, aquesta formació queda ajornada fins nou avís. Anirem informant-vos des de la web i el compte de twitter.