III Jornada projectes artístics

“Els projectes artístics com a eina d’inclusió i dinamització de centres educatius III” (14 de juny a 5 de juliol) és la tercera edició d’una jornada de 15 hores que té com a finalitat donar a conèixer diversos projectes artístics realitzats en centres educatius de les comarques del CEFIRE de Gandia. A través de la plataforma Moodle coneixerem de primera mà l’entramat de diversos projectes que tenen com a eix vertebrador diverses temàtiques i programes:

PROJECTES DE CENTRE
CRA Terra Riuraus (Alcalalí. Llíber), CEIP Les Vessanes i Col·legi Paidos (Dénia), IES Ifach i CEE Gargasindi (Calp).
PROJECTES D’AULA
CEIP Sant Antoni (Xeresa), CEIP Ausiàs March (Albalat), CEIP Cervantes (Gandia) i CRA Mondúver-Safor (Barx).
PROJECTES DE FORMACIÓ
IES Jaume II El Just (Tavernes de la Valldigna), CEIP Alfadalí (Oliva) i  IES Xebic (Ondara).
La Jornada es completarà amb una sessió Webex conjunta el 28 de juny (posada en comú projectes, dubtes, aportacions) i la lectura d’un article vinculat amb els projectes artístics d’aula. Podeu inscriure-vos fins el proper 3 de juny en: