Al voltant de les formacions d’àmbit artisticoexpressiu del 2n trimestre…

La proposta formativa, que des de l’àmbit artisticoexpressiu del CEFIRE de Gandia us proposem per al 2n trimestre se centra en tres cursos a distància de diversa temàtica mitjançant les plataformes Moodle i Webex. Són tres cursos de contingut eminentment pràctic per as les diverses matèries que conformen el nostre àmbit:

Toca Plàstica! Tips per implementar projectes artístics: des de la metodologia fins l’avaluació
Es tracta d’un curs a distància de 30 hores impartit per Joan Collado @TPlastica des del 18 de gener fins al 7 de març de 2021. En aquest curs, Joan ens explicarà els projectes artístics que
des de l’àrea d’educació plàstica du a terme a l’aula, especialment al seu centre, l’IES Berenger Dalmau de Catarroja, les eines, apps i la metodologia que se’n deriva. Més informació i inscripcions:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=8815599&usuario=formacion

Enfocament per competències i Educació Física. Pautes per a la implementació pràctica
Curs a distància
de 20 hores impartit per Julio Barrachina @juliobarrachina del 25 de gener al 28 de febrer de 2021. En aquest curs, Julio professor de l’IES Mediterrànea de Benidorm, ens explicarà les pautes per treballar amb unitats didàctiques de caire integral i competencial en la matèria d’Educació Física. Més informació i inscripcions:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=8817770&usuario=formacion

Tertúlies dialògiques musicals i artístiques
Curs a distància
de 30 hores del 15 de febrer al 29 de març de 2021. En aquest curs es pretén entendre el funcionament de les tertúlies musicals i artístiques, les bases que les sustenten, realitzar diverses pràctiques, conèixer com les duen a terme en diversos centres i finalment, poder realitzar-ne amb el nostre alumnat. Més informació i inscripcions:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=8815446&usuario=formacion