Curs de formació sobre el desenvolupament de la funció directiva i curs d’actualització de competències directives

1. Es convoca el curs d’actualització per al desenvolupament de la funció directiva que permet obtindre el certificat requerit per a exercir-la, el programa del qual apareix en l’annex II. Aquest curs té l’objectiu bàsic de facilitar l’actualització de les competències genèriques i específiques per a exercir les funcions pròpies del lloc de director o directora dels centres docents públics.

2. De conformitat amb el Reial decret 894/2014, de 17 d’octubre, el curs té una estructura modular composta per set mòduls d’una duració variable, segons el contingut, i caràcter semipresencial. Els continguts dels mòduls estan especificats en el programa formatiu per a l’actualització de les competències directives que es publica com a annex II.

3. Les seus de les sessions presencials són els CEFIRE territorials de la Comunitat Valenciana, en els llocs que aquests determinen per a facilitar la realització d’aquestes sessions o, si no és possible, presencials virtuals per videoconferència si la situació sanitària així ho requerira. La formació no presencial es realitzarà a través d’una plataforma educativa d’ensenyament-aprenentatge que coordinarà i gestionarà el Servei de Planificació i Gestió de la Formació Permanent del Professorat de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. El curs tindrà una duració de 70 hores i es farà en el període comprés entre finals de setembre de 2020 i la data de la convocatòria del concurs de mèrits per a la selecció de la direcció de centres educatius.

 

 

La llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà a la web del CEFIRE corresponent on el participant ha sol·licitat fer el curs el dia 13 de juliol. Caldrà confirmar la participació per a ser inclòs en la llista definitiva d’admesos, o bé renunciar a la mateixa. Les reclamacions caldrà dirigir-les a la direcció del CEFIRE corresponent.
Per a qualsevol consulta podeu escriure a   directors@gva.es

 

Tota l’informació ací.