apropat

Des de l’Àmbit de les TIC aplicades a l’Educació s’han organitzat les I Jornades “Apropa’t les TIC 2021” per a difondre el Catàleg i les línies estratègiques de formació en les TIC. Aquesta formació s’ha desenvolupat entre el mes de febrer i març en quatre sessions. “Apropat’ a les TIC” han estat unes jornades de formació en directe i presencials (síncrones). Les jornades es van realitzar per videoconferència. En cada sessió vam tindre amb nosaltres a ponents especialistes en cada una de les temàtiques referenciades en cada sessió.

  • 1a sessió, dimecres 24 de febrer, destinada a la plataforma AULES i les seues funcionalitats i recursos propis, així com a eXelearning com a recurs de creació de continguts.
    • Presenta i modera la sessió: Antoni Boronat Pérez

Ponents sobre funcionalitats i recursos propis d’AULES: José Salvador Aznar Bellido i Sergi Montalva Furió

Ponent eXelearning: Ricardo Nutz Ayala

   Videos “Apropa’t a les TIC”. Primera sessió 24/02/2021.


  • 2a sessió, dimecres 3 de març, sobre la seguretat en l’ús de les TIC i la protecció de dades des del punt de vista dels docents.
    • Presenta i modera la sessió: Alberto Tortosa Gómez

Ponent sobre Drets d’autoria i propietat intel·lectual: Mariela Reyes Rodríguez (CEDRO)

Ponent sobre Protecció de dades: Ignasi Climent Mateu

Ponent sobre Seguretat en l’ús de les TIC: Ricardo Nutz Ayala


  • 3a sessió, dimecres el 10 de març, amb un recull d’aplicacions i eines que ens faciliten l’ús de les TIC a la tasca docent.
  • 4a sessió, dimecres 24 de març, amb el multimèdia com a temàtica, es parla de diferents aplicacions per a editar continguts d’àudio i vídeo.

Totes les sessions estan basades en les formacions del Catàleg de l’Àmbit de les TIC dins de l’edició del 3r trimestre del curs 2020/2021 que estan en inscripció a partir de l’1 de març, per a així poder ampliar els coneixements en les temàtiques oferides i amb ampliació d’hores de formació: https://portal.edu.gva.es/ambittic/es/formacion/formacion-tic-cefire/