NOOC “MENORS I SEGURETAT EN LA XARXA”

Seguint instrucccions del subdirector general de Formació del Professorat, a continuació passe a informar-vos que l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, conjuntament amb l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) han organitzat un NOOC, “MENORS I SEGURETAT EN LA XARXA”, dirigit a la comunitat educativa, i en particular a les famílies, que estan implicades en la labor d’orientar i formar als menors a viure en el món online, contribuir a la seua seguretat i intimitat en la Xarxa i gaudir de les oportunitats que proporciona.

Es tracta de proporcionar els recursos bàsics als pares i docents perquè puguen complir la seua funció de pares i docents, respectivament, en un moment en el qual la tecnologia està sent un element clau.

En el següent enllaç s’accedeix a la informació sobre el curs i sobre com inscriure’s http://enlinea.intef.es/courses/course-v1:INTEF+MenorSeguroEnRed+2020_ED1/about

El termini per a la inscripció finalitza el dilluns dia 18 de maig de 2020.