Autoformació en Aules

Us informem que existeixen 2 cursos de la plataforma AULES, denominats “Aules inicial” i “Aules intermedi” que es realitzen des de l’àmbit TIC des de la posada en marxa d’aquesta plataforma. Els materials utilitzats en aqueixos cursos estan disponibles en oberts per a tots els docents de la GVA.

Us recordem que pot entrar en Aules qualsevol docent de la GVA usant el seu usuari i contrasenya d’ÍTACA. No és necessària cap petició ni alta prèvia. Vegem el procés per a entrar i accedir a aqueixos cursos de formació:

Accedirem a aules utilitzant qualsevol navegador web en la següent adreça: https://aules.edu.gva.es

Una vegada autenticats, tots els docents tenen accés al curs “Comunicació d’aules”.

Dins d’aqueix curs estan els materials dels cursos de “Aules Inicial” i “Aules mitjà” inclosos en el catàleg de l’àmbit TIC. El de “Aules Inicial” hauria de ser suficient per a poder començar.