Perspectives didàctiques en l’ensenyament de l’Holocaust

Com ja sabeu una de les línies estratègiques d’actuació al nostre CEFIRE és la de la Memòria Democràtica, al voltant d’ella ja hem fet un bon grap d’accions formatives. La que ara et presentem ens fa sentir especialment orgullosos, tant per la seua temàtica com per l’acollida que ha rebut en edicions anteriors. L’àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València ja porta nou anys treballant el tema de l’Holocaust. Hem pensat que podríem aprofitar el seu èxit i oferir les jornades que es fan a València també a la província d’Alacant. Per això t’oferim la possibilitat d’inscriure’t a les IX JORNADES PERSPECTIVES DIDÀCTIQUES EN L’ENSENYAMENT DE L’HOLOCAUST A PARTIR DELS VALORS HUMANS que en aquesta ocasió està dedicada especialment a la situació que pateixen les dones a l’Holocaust. Comptarem amb ponències molt interessants que de segur seran del teu interés.

La seu de les jornades és la Casa Mediterráneo, al costat del port d’Alacant, i es desenvoluparan els dies 6 i 7 de juliol.

Si vols més informació o desitges inscriure’t només has de clicar a l’enllaç.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ