Creació de contingut digital col·laboratiu

Des de l'assessoria de Geografia i Història del CEFIRE Humanístic i Social us volem convidar a participar en el repte de creació de contingut digital col·laboratiu. Hem pensat que per a promoure la creació de continguts educatius que pugen fer-se servir a distància, seria útil plantejar un repte com el que posem al vostre abast. Cada dia us demanarem que col·laboreu en un recurs didàctic que crearem nosaltres i que creixerà amb la participació de tots. Com que volem que tinga caràcter lúdic, deixarem la incògnita fins al final. Només sabreu el que haureu de fer la data d'inici del repte que serà el proper 19 de maig.

Si vols formar part d’aquest joc escriu-nos al següent correu:

siguenza_jostar@gva.es

Heu d’indicar: nom, cognoms, centre de destinació i el vostre correu gva. Posteriorment, rebreu les instruccions per a accedir al repte.