Gamifica la teua aula: diverteix, motiva, ensenya, somia

Benvinguts al tren del Hype!

Aquest curs ens fa una especial il·lusió. Treballarem amb una eina didàctica fantàstica per a fomentar la inclusió, la motivació i la diversió, fent de cada dia de classe una nova aventura en la qual guiarem als nostres alumnes/as. Aprendrem a emprar jocs de taula en les nostres classes (ABJ), per a poder desenvolupar les competències d’una forma integral, real i motivadora, analitzant els continguts clau de les nostres matèries i la seua adquisició d’una manera dinàmica i divertida, transformant jocs de taula de tota mena… És igual que sigues un “jugón/a” o que no hages passat del parxís, podràs aprendre a desenvolupar el teu propi joc adaptat a la teua matèria i descobriràs tot un univers lúdic a la teua disposició…i de la teua butxaca. A més, aprendrem a portar les mecàniques dels jocs a la dinàmica d’aula diària (Ludificació), integrant les normes i dinàmiques dels jocs amb una pràctica lúdica diària, fent així del dia a dia una aventura contínua. Les classes no tornaran a ser el mateix… Al final del curs hauràs creat la teua pròpia adaptació d’un joc de taula per a portar-lo a l’aula, i haurem ideat una ludificació per a la dinàmica de classe, i tot això emprant la teua imaginació, treball i il·lusió, característiques inherents a tot docent… Així que t’esperem, endinsa’t en l’aventura i sobretot, gaudeix.

Aventurers al tren!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ