Centres Sostenibles de la Comunitat Valenciana

La xarxa de Centres Sostenibles de la Comunitat Valenciana s'articula entorn de diferents seminaris de formació del professorat, cursos de catàleg, jornades, tallers i diferents esdeveniments que faciliten l'intercanvi d'experiències, sent la jornada CONFINT autonòmica la trobada final més rellevant.

Si es desitja participar en la xarxa de centres sostenibles de la comunitat valenciana, molt convenient per a formar part de la xarxa estatal ESenRED i ampliar horitzons obrint possibilitats de participar en esdeveniments nacionals, sí que és necessari adherir-se a l'Educació Ambiental en Ruta, un programa del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), on trobareu un llistat de centres que pertanyen a la xarxa.
S'obté, com s'indica a la guia, un suport i l'autorització de la utilització, en la documentació corresponent a les activitats relacionades amb els nostres compromisos, del logo del EAR que es podrà incorporar a la documentació (escrits, presentacions,..etc).

Alguns documents que poden aportar recursos per a treballar els ODS a l'aula són:

http://www.cooperaciovalenciana.gva.es/
Taula amb recursos classificats per temes
També és d'interés la pàgina web dels seminaris de Castelón, Nules i Vinaròs.

Per a més informació: ctem.big@gva.es

 

 

Dia mundial del medi ambient: 5 de juny

Per ctemsos | 16 juny, 2020 | Comentaris tancats a Dia mundial del medi ambient: 5 de juny

Una vacuna per al planeta Durant el confinament, en col·laboració amb ESenRED, els docents de la xarxa de centres sostenibles han compartit amb nosaltres accions que són positives per al planeta. Aqueixes són les vacunes que poden servir per a curar a la naturalesa. Calia triar només tres per a crear la vacuna de la … Read more