Dia Mundial dels Oceans: 8 de juny de 2024

El 5 de juny vam celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. I, seguim amb la celebració del Dia Mundial dels Oceans, que serà el pròxim 8 de juny. El propòsit del Dia és informar sobre l’impacte dels humans en l’oceà, desenvolupar un moviment mundial de suport i unir a la població en un projecte per a la gestió sostenible de les nostres mars. El tema per al Dia Mundial dels Oceans d’aquest any 2024 és: Despertar noves profunditats, un any emmarcat en el Decenio de Ciencias Oceánicas de la ONU.

Per això, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem arreplegat uns materials i recursos en línia perquè pugueu celebrar aquest Dia amb el vostre alumnat. També hem elaborat una bibliografia amb uns preciosos llibres sobre el tema, tots ells disponibles per a préstec a la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Mundial-dels-Oceans-8-juny-2024